
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese pork with vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
486 kcal /
2041 kJ
Πρωτεΐνη
31.7 g
Λιπαρά
11.3 g
Υδατάνθρακες
60.3 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
1444.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50 min
Beef tacos
25 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 h 15 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Creamy beef curry
1 h 15 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken teriyaki
20 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Meatballs with tomato sauce
40 min