Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese pork with vegetables
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1444.2 mg
Πρωτεΐνη
31.7 g
Θερμίδες
2041 kJ /
486 kcal
Λιπαρά
11.3 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
60.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The Basic Cookbook
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFlank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1 godz.
Steak tartare
10 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 godz.
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
"Moussaka" bowl
45 min
Risotto bolognese
45 min
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Toad in the hole
25 godz. 25 min
Chicken with almonds
45 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min