
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean barbecue pork with rice salad
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Korean barbecue sauce and pork
-
water80 g
-
cornflour1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar50 g
-
soft brown sugar60 g
-
pork fillet trimmed (see Tips)350 - 400 g
Rice salad
-
white cabbage cut into pieces (5 cm)100 g
-
Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated1 - 2 bunches
-
jasmine rice250 g
-
water900 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
eggs lightly beaten2
-
ground black pepper to season
-
fresh bean sprouts130 g
-
red capsicum cut into matchsticks1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
-
black sesame seeds1 - 2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
468.3 kcal /
1966.8 kJ
Πρωτεΐνη
35.8 g
Λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
66.3 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Νάτριο
1464.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50 min
Beef tacos
25 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Kid-friendly butter chicken
35 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 godz. 15 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken teriyaki
20 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Meatballs with tomato sauce
40 min