Crêpes agli asparagi e salmone

Crêpes agli asparagi e salmone

4.5 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Crêpes
  • 50 g di burro a pezzi + q.b.
  • 500 g di latte
  • 200 g di acqua
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
  • burro q.b.
  • 150 g di salmone affumicato a fette
  • 150 g di Provolone a tocchetti
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 482.3 kcal / 2019.4 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 33.4 g
Υδατάνθρακες 19.9 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων