竹笙枸杞排骨湯

竹笙枸杞排骨湯

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 竹笙 (約5克)
    5 - 6 條
  • (含浸泡和烹煮用)
    1300 克
  • 嫩薑 ,切片
    15 克
  • 鈕扣菇 ,泡軟
    6 朵
  • 排骨 ,切塊(約3公分),預先川燙去血水
    250 克
  • 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
    10 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 279.7 kcal / 1170.1 kJ
Πρωτεΐνη 16.9 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 6.6 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2784.6 g
Νάτριο 239.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων