花膠燉雞

花膠燉雞

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 雞高湯
    800 克
  • 嫩薑 ,切片
    15 克
  • 花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣
    40 克
  • 鈕扣菇 ,泡軟
    6 朵
  • 黑棗 ,洗淨,瀝乾
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 185 kcal / 773.8 kJ
Πρωτεΐνη 24.6 g
Λιπαρά 6.6 g
Υδατάνθρακες 6.9 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 236.1 g
Νάτριο 384.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων