
Συσκευές & Αξεσουάρ
花膠燉雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
雞高湯800 克
-
嫩薑 ,切片15 克
-
花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣40 克
-
鈕扣菇 ,泡軟6 朵
-
黑棗 ,洗淨,瀝乾15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),預先川燙去血水250 克
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
185 kcal /
773.8 kJ
Πρωτεΐνη
24.6 g
Λιπαρά
6.6 g
Υδατάνθρακες
6.9 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
236.1 g
Νάτριο
384.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν