Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano

Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano

4.2 90 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di peperone rosso pulito e a listarelle
    100 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di brodo vegetale
    800 g
    800 g di acqua, calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di mandorle pelate
    60 g
  • di burro a tocchetti
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 661.3 kcal / 2768.5 kJ
Πρωτεΐνη 206.8 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 70.8 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.2 g
Νάτριο 3191 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων