
Συσκευές & Αξεσουάρ
四神杏鮑菇湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
大薏仁 ,洗淨,瀝乾50 克
-
芡實 ,洗淨,瀝乾15 克
-
茯苓 ,洗淨,瀝乾15 克
-
水 ,適量 (浸泡用)
-
薑 ,切片15 克
-
當歸 (約5克),洗淨,瀝乾1 片
-
水1000 克
-
新鮮蓮子 ,洗淨,瀝乾60 克
-
杏鮑菇 ,切滾刀塊200 克
-
米酒20 克
-
鹽½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
241.1 kcal /
1008.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
44.6 g
Φυτικές ίνες
12.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
80 g
Νάτριο
384.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

產後補給站
74 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν