Risotto all'Amarone

Risotto all'Amarone

4.3 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di formaggio Monte Veronese stagionato a pezzi (2-3 cm)
    100 g
    100 g di Parmigiano Reggiano
  • di cipolla rossa a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Vialone Nano veronese
    320 g
  • di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG, tipo Amarone
    80 g
  • di vino rosso passito secco Valpolicella DOCG
    320 g
  • di acqua
    300 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino
  • di burro a pezzi
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 1128.2 kcal / 4723.5 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 49.6 g
Υδατάνθρακες 120.9 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 32 g
Νάτριο 11.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων