Ziti spezzati con ragù genovese

Ziti spezzati con ragù genovese

4.2 236 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 1000 g di cipolle a pezzi
  • 100 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di carne di manzo preferibilmente taglio magatello, a tocchetti (1 cm)
  • 100 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 480 g di pasta secca tipo ziti, spezzati
  • Parmigiano reggiano grattugiato a piacere

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 595.3 kcal / 2492.4 kJ
Πρωτεΐνη 33.6 g
Λιπαρά 15.7 g
Υδατάνθρακες 76 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.6 g
Νάτριο 511 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων