
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetable oil20 g
-
fennel bulb cut in slices (2-3 cm), fennel fronds reserved400 g
-
fennel seeds1 tsp
-
onion (approx. 60 g), cut in halves, sliced (5 mm)1
-
sugar20 g
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
tomato purée20 g
-
water plus extra for cooking pasta100 g
-
salt plus extra for cooking pasta1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
vegetable stock paste½ tsp
-
balsamic glaze2 dashes
-
dried pasta (e.g. penne)350 g
-
water
-
salt
-
raw pine nuts30 g
-
small mozzarella balls drained, cut in halves125 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
551 kcal /
2324 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
76 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom risotto (TM6)
30 λεπτ.
Lentil bolognese
30 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Broccoli and three cheese pasta bake
40 λεπτ.
Feta, spinach and potato frittata
1ωρ.
Pizza bianca
40 λεπτ.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 λεπτ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.
Spicy cauliflower soup
20 λεπτ.
Tomato and lentil dahl
35 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.