Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico

Risotto con asparagi, gelato al Parmigiano Reggiano e aceto balsamico

4.4 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Gelato al Parmigiano Reggiano
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di latte intero
    150 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    400 g
Risotto agli aspargi
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di asparagi a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di vino bianco
    60 g
  • di acqua
    800 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
Terminare la preparazione
  • glassa di aceto balsamico a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 666 kcal / 2786 kJ
Πρωτεΐνη 17.2 g
Λιπαρά 33.3 g
Υδατάνθρακες 73.3 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 78 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων