Risotto con fave, primosale, birra e fiori

Risotto con fave, primosale, birra e fiori

4.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di acqua
    500 g
  • limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
    ½
  • di fave fresche sgranate (750 peso lordo) (vedere consigli)
    200 g
  • di cipollotto a pezzi
    30 g
  • di burro
    40 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di birra chiara
    100 g
  • di brodo vegetale
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di formaggio primo sale a dadini (1 cm)
    200 g
  • fiori edibili
    16

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 564 kcal / 2360 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 21.7 g
Υδατάνθρακες 69.8 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων