Focaccia al pesto

Focaccia al pesto

4.7 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di pecorino a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di foglie di basilico fresche lavate e asciugate
    70 g
  • di pinoli sgusciati
    30 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di acqua
    580 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    6 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina manitoba
    550 g
  • di sale
    10 g
  • di sale grosso
    10 g

Διατροφή ανά 8 porzioni

Θερμίδες 3006 kcal / 12585.5 kJ
Πρωτεΐνη 103.1 g
Λιπαρά 115.3 g
Υδατάνθρακες 389.9 g
Φυτικές ίνες 18.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.1 g
Νάτριο 8720 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων