Focaccia al pesto

Focaccia al pesto

4.7 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 580 g di acqua
  • 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 550 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 10 g di sale grosso

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 8 porzioni

Νάτριο 8720 mg
Πρωτεΐνη 103.1 g
Θερμίδες 12585.5 kJ / 3006 kcal
Λιπαρά 115.3 g
Φυτικές ίνες 18.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 24.1 g
Υδατάνθρακες 389.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων