Cecapreti con ragù della ciociaria

Cecapreti con ragù della ciociaria

4.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porzioni

Υλικά

Cecapreti
  • di farina tipo 0
    500 g
  • uovo
    1
  • di acqua
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ragù
  • di cipolla a pezzi
    40 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di carne trita di maiale
    300 g
  • di salsiccia di maiale fresca, sgranata
    300 g
  • di pancetta tesa di maiale a cubetti
    150 g
  • di grappa
    40 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di peperoncino rosso
    1 pizzico
  • foglie di alloro fresche lavate
    2
  • di brodo vegetale
    250 g
Terminare la preparazione
  • pecorino romano grattugiato, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 858.2 kcal / 3593.1 kJ
Πρωτεΐνη 37.9 g
Λιπαρά 46.2 g
Υδατάνθρακες 64.3 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.3 g
Νάτριο 613.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων