Scarpazza sarzanese

Scarpazza sarzanese

4.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di acqua
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di bietole, le foglie lavate
    600 g
  • di foglie di borragine lavate
    400 g
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di pecorino a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di porri a pezzi
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di salsiccia di maiale fresca, sgranata
    300 g
  • uova
    2
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Sfoglia
  • di farina tipo 0
    500 g
  • di acqua
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 661.6 kcal / 2770 kJ
Πρωτεΐνη 28.1 g
Λιπαρά 36.4 g
Υδατάνθρακες 56.2 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.6 g
Νάτριο 1322.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων