Beef cheek Bourguignon

Beef cheek Bourguignon

4.5 246 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • garlic cloves
    3
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • cocktail onions drained
    150 g
  • salt
    ¼ tsp
  • beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
    2
  • red wine
    120 g
  • plain flour
    15 g
  • Meat stock paste (see Tips)
    15 g
  • tomato paste
    25 g
  • fresh button mushrooms cut into halves
    120 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
    100 g
  • carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)
    200 g
  • dried bay leaves
    2
  • water
    130 g
  • fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 497.4 kcal / 2089.2 kJ
Πρωτεΐνη 45 g
Λιπαρά 27.2 g
Υδατάνθρακες 12 g
Φυτικές ίνες 3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.3 g
Νάτριο 796.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων