Caserecce alla verza e pasta di salame

Caserecce alla verza e pasta di salame

4.7 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    30 g
  • di cipolla in quarti
    60 g
  • di carota a pezzi
    70 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pasta di salame
    250 g
  • di foglie di verza a listarelle
    80 g
  • di acqua
    650 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pasta secca tipo caserecce
    320 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 544.5 kcal / 2278.2 kJ
Πρωτεΐνη 25.1 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 65.1 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 142.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων