Risotto alla rapa rossa e caprino

Risotto alla rapa rossa e caprino

4.3 110 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di barbabietola rossa cotta a pezzi
    200 g
  • di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di caprino
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 461.5 kcal / 1930.9 kJ
Πρωτεΐνη 13.7 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 68.9 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 621.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων