Capesante con crema allo zafferano sottovuoto

Capesante con crema allo zafferano sottovuoto

3.8 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Capesante
  • acqua
    1500
  • di succo di limone
    30 g
  • capesante
    12
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
Salsa allo zafferano
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di burro
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 311 kcal / 1302.1 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 29.1 g
Υδατάνθρακες 4.1 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 226.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων