Risotto funghi e salsiccia

Risotto funghi e salsiccia

4.6 593 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di acqua
    730 g
  • di funghi champignon freschi puliti e in quarti
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di cipolla
    40 g
  • di salsiccia fresca, spellata e a pezzi (2 cm)
    250 g
  • di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    60 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro
    25 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 726 kcal / 3057 kJ
Πρωτεΐνη 22.2 g
Λιπαρά 40.6 g
Υδατάνθρακες 66.4 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 68.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων