Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge

Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge

2.8 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de carottes coupées en tronçons
    200 g
  • de poireaux coupés en tronçons
    400 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six
    300 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de filets de bar (4 morceaux)
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'échalotes coupées en deux
    70 g
  • de vin rouge
    200 g
  • de beurre coupé en petites parcelles et très froid
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 528.8 kcal / 2197.5 kJ
Πρωτεΐνη 34.3 g
Λιπαρά 34.8 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Νάτριο 310.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων