Guajolota de mole (torta de tamal)

Guajolota de mole (torta de tamal)

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 porciones

Υλικά

Base de masa para el tamal
  • 80 g de manteca de cerdo
  • 1 cdita de sal fina
  • 400 g de harina de maíz nixtamalizado para tamal (p. ej. Maseca®)
  • 1 ½ cdita de polvo para hornear
  • 550 g de agua
Mole con pollo
  • 150 g de mole negro en pasta
    100 g de mole negro, en polvo
  • 300 g de pechuga de pollo sin piel, sin huesos y en cubos medianos
  • 1600 g agua
  • 20 hojas de maíz, secas hidratadas por 1 hora
  • 10 bolillos

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porción

Νάτριο 987 mg
Πρωτεΐνη 18 g
Θερμίδες 2163 kJ / 515 kcal
Λιπαρά 15 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 77 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων