
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spinat-Cannelloni
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Öl20 g
-
Zwiebel (60 g), halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Blattspinat, TK aufgetaut und abgetropft (siehe Tipp)350 g
-
Ricotta250 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen¼ TL
-
Muskat4 Prisen
-
Cannelloni14 - 16
-
Milch600 g
-
Butter in Stücken40 g
-
Mehl45 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
529 kcal /
2214 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
44 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Go Veggie!
58 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 λεπτ.
Gemüse-Korma
50 λεπτ.
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 λεπτ.
Süßer Brötchen-Auflauf
1ωρ. 10 λεπτ.
Kärntner Kasnudln
1ωρ. 45 λεπτ.
Original Neapolitanische Pizza
9ωρ.
Mandelpizza mit Babyspinat
40 λεπτ.
Babyfreundliche Linsen-Feta-Tarte
1ωρ. 15 λεπτ.
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1ωρ. 15 λεπτ.
Orientalischer Linseneintopf
35 λεπτ.
Bao-Buns aus dem Eier-Pochierer
1ωρ.
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 λεπτ.