
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chinese five spice beef cheeks
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh red bird's eye chilli trimmed1
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)20 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil30 g
-
beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
water250 g
-
honey30 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)1 bunch
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
476.8 kcal /
2002.4 kJ
Πρωτεΐνη
45 g
Λιπαρά
26.2 g
Υδατάνθρακες
15.8 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
1628.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Skinnymixers classics
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50 Min
Beef tacos
25 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Kid-friendly butter chicken
35 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken teriyaki
20 Min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min