Tatín de endibias, camembert y jamón

Tatín de endibias, camembert y jamón

4.2 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • 1 naranja
  • 20 g de azúcar moreno
  • 280 g de cebolla roja en gajos de 2 cm
  • 20 g de mantequilla (y algo más para el molde)
  • 10 g de aceite de oliva
  • 500 g de endibias en cuartos longitudinales
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 100 g de queso camembert en trozos
  • 1 cucharada de miel
  • 1 lámina de masa de hojaldre redonda
  • 50 g de jamón serrano en lonchas finas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 249 kcal / 1043 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 16.2 g
Υδατάνθρακες 18.7 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 549.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων