Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis

Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis

3.9 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Hühnerkeulen in Paprikasauce
  • Knoblauchzehen halbiert
    2 - 3
  • Olivenöl
    20 g
  • Zwiebeln in Spalten (5 mm)
    200 g
  • Tomaten, reif in Stücken
    150 g
  • rote Paprika in Stücken
    300 g
  • Chilipulver (προαιρετικό πεδίο) nach Geschmack und Schärfe
    1 - 2 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    1 EL
  • Petersilienblättchen, frisch
    10 g
  • Oregano, getrocknet
    1 ½ TL
  • Rotweinessig
    20 g
  • Tomatenmark
    20 g
  • Zucker
    15 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Hühneroberkeulen, ohne Haut, mit Knochen
    800 g
    800 g Hühnerunterkeulen, ohne Haut, mit Knochen
  • Hühnerbrühe (siehe Tipp)
    250 g
Reis (siehe Tipp)
  • Wasser
    700 g
  • Salz
    ½ TL
  • Langkornreis, weiß
    250 g
  • Zitrone in Spalten
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 658 kcal / 2759 kJ
Πρωτεΐνη 60 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 65 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 327 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων