Ma po dou fu (mapo tofu)

Ma po dou fu (mapo tofu)

3.2 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • vegetable oil
    2 tsp
  • piece fresh ginger peeled and cut into thin slices
    2 cm
  • pork mince
    80 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    1 tsp
  • ground Szechuan pepper (see Tips)
    1 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • extra firm tofu drained and cut into cubes (1-2 cm)
    400 - 450 g
  • garlic cloves cut into thin slices
    30 g
  • chilli paste (see Tips)
    ½ tsp
  • red chilli oil (see Tips)
    1 tsp
  • water
    80 g
  • light soy sauce
    1 tsp
  • dark soy sauce
    2 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 304.5 mg
Πρωτεΐνη 18.1 g
Θερμίδες 905.2 kJ / 215.5 kcal
Λιπαρά 14.2 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Υδατάνθρακες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων