
Συσκευές & Αξεσουάρ
赤肉湯
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭20 克
-
醬油30 克
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
米酒5 克
-
糖½ 茶匙
-
五香粉⅛ 茶匙
-
豬里肌肉 ,切粗條200 克
-
太白粉1 大匙
-
油5 克
-
新鮮香菇 ,切片150 克
-
熟竹筍 ,切細絲150 克
-
高湯1000 克
-
柴魚片5 克
-
烏醋15 克
-
芹菜 ,取根,切末(裝飾用)10 克
-
白胡椒粉 (裝飾用)¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
186.7 kcal /
780.4 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
9.5 g
Υδατάνθρακες
10.7 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
40.9 g
Νάτριο
516.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超市系列-豬肉
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν