Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
652.3 mg
Πρωτεΐνη
60.9 g
Θερμίδες
1476 kJ /
351.4 kcal
Λιπαρά
7.8 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and spicy beef short ribs with polenta
4ωρ. 25 λεπτ.
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3ωρ. 15 λεπτ.
Flank steak with horseradish cream sauce
4ωρ. 20 λεπτ.
Mexican pulled pork
28ωρ. 10 λεπτ.
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 λεπτ.
Meatloaf with mushroom sauce
1ωρ. 15 λεπτ.
Steak tartare
10 λεπτ.
Beef Burgundy
1ωρ. 45 λεπτ.
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4ωρ.
Cabbage rolls
1ωρ. 50 λεπτ.
"Moussaka" bowl
45 λεπτ.
Risotto bolognese
45 λεπτ.