
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
351.4 kcal /
1476 kJ
Πρωτεΐνη
60.9 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
652.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25min
Creamy chicken curry and rice
45min
Chunky bolognese
50min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Kid-friendly butter chicken
35min
Chicken teriyaki
20min
Chinese-style chicken
25min
Curried sausages
40min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Sticky sesame chicken
40min
Thai green chicken curry
30min