
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
652.3 mg
Πρωτεΐνη
60.9 g
Θερμίδες
1476 kJ /
351.4 kcal
Λιπαρά
7.8 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Classic meatloaf
1ωρ. 35 λεπτ.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1ωρ. 15 λεπτ.
Ricotta gnocchi
2ωρ.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 λεπτ.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Irish lamb stew
6ωρ. 20 λεπτ.
Tinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.