
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
746 kcal /
3133.3 kJ
Πρωτεΐνη
65.4 g
Λιπαρά
33.9 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
821.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky meatball subs
1ωρ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef, ale and dumpling stew
2ωρ. 55 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Beef and feta koftas
Καμία βαθμολογία
Quick pulled pork in beer sauce
35 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Seared steak and rocket salad
20 λεπτ.
Southern-style chilli with cornbread
2ωρ. 55 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.