
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
821.1 mg
Πρωτεΐνη
65.4 g
Θερμίδες
3133.3 kJ /
746 kcal
Λιπαρά
33.9 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3j 15 menit
Chinese-style beef stew
3j 30 menit
Apricot Chicken
35 menit
Gluten free chicken and leek pies
3j 20 menit
Roast beef with Yorkshires and gravy
3j 15 menit
Hainanese chicken and rice
1j 50 menit
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 menit
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25j 35 menit
Texas-style lovely legs
4j
Salami, pea and corn fritters
40 menit
Toad in the hole
25j 25 menit
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29j 20 menit