
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
746 kcal /
3133.3 kJ
Πρωτεΐνη
65.4 g
Λιπαρά
33.9 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.2 g
Νάτριο
821.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef tacos
25 λεπτ.
Creamy chicken curry and rice
45 λεπτ.
Chunky bolognese
50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 λεπτ.
Kid-friendly butter chicken
35 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 λεπτ.
Chinese-style chicken
25 λεπτ.
Curried sausages
40 λεπτ.
Shepherd's pie
55 λεπτ.
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Sticky sesame chicken
40 λεπτ.
Thai green chicken curry
30 λεπτ.