Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1129.3 mg
Πρωτεΐνη
70.9 g
Θερμίδες
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Λιπαρά
95.7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky meatball subs
1ωρ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Chinese pork with vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef, ale and dumpling stew
2ωρ. 55 λεπτ.
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1ωρ. 45 λεπτ.
Beef and feta koftas
Καμία βαθμολογία
Quick pulled pork in beer sauce
35 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 λεπτ.
Seared steak and rocket salad
20 λεπτ.
Southern-style chilli with cornbread
2ωρ. 55 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.