
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
sea salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1180.9 kcal /
4940.7 kJ
Πρωτεΐνη
70.9 g
Λιπαρά
95.7 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
48.6 g
Νάτριο
1129.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky bolognese
50 λεπτ.
Beef tacos
25 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 λεπτ.
Kid-friendly butter chicken
35 λεπτ.
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1ωρ. 15 λεπτ.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Sticky sesame chicken
40 λεπτ.
Creamy beef curry
1ωρ. 15 λεπτ.
Beef stroganoff
35 λεπτ.
Chicken teriyaki
20 λεπτ.
Creamy chicken curry and rice
45 λεπτ.
Meatballs with tomato sauce
40 λεπτ.