Riso, verze e luganega

Riso, verze e luganega

4.3 112 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di foglie di verza a striscioline
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di luganega spellata e sbriciolata
    250 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco
    200 g
  • di acqua
    600 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di dado per brodo vegetale
    5 g
  • di burro (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • di Grana Padano (προαιρετικό πεδίο) grattugiato
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 649.5 kcal / 2717.5 kJ
Πρωτεΐνη 25.2 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 70.6 g
Φυτικές ίνες 3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.2 g
Νάτριο 802.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων