Risotto funghi e spinaci

Risotto funghi e spinaci

4.6 268 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    50 g
  • di acqua
    730 g
  • di funghi champignon freschi in quarti
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di scalogno a pezzi
    40 g
  • di burro a pezzi
    10 g
  • di spinaci baby freschi
    100 g
  • di riso Carnaroli (tipo Carnaroli, cottura 17-18 min.)
    320 g
  • di vino bianco
    60 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di burro a pezzi
    20 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 472 kcal / 1982 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 64 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1010 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων