Risotto Castelmagno e nocciole

Risotto Castelmagno e nocciole

4.5 63 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di formaggio Castelmagno a pezzi
    100 g
  • di nocciole pelate
    50 g
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di birra rossa
    50 g
  • di acqua calda (non bollente)
    780 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di sale
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 505 kcal / 2113 kJ
Πρωτεΐνη 13.6 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 65.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων