Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto

Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto

4.7 78 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Salsa alla carbonara
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di pecorino Romano a pezzi
    60 g
  • uovo
    1
  • tuorli d'uovo
    4
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato + q.b.
    2 pizzichi
Terminare la preparazione
  • di spaghetti
    320 g
  • di guanciale a cubetti
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 827.6 kcal / 3462.7 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 51.4 g
Υδατάνθρακες 61.5 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.5 g
Νάτριο 545.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων