 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
義式蔬菜濃湯
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          洋蔥 切塊80 克
- 
          韭蔥 切片120 克
- 
          特級初榨橄欖油 需多備6茶匙盛盤用40 克
- 
          綜合蔬菜 (如:馬鈴薯、紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、蕃茄、甜菜葉、熟豆類、南瓜),切塊600 克
- 
          水1000 克
- 
          2 茶匙 蔬菜高湯醬蔬菜高湯塊2 塊
- 
          鹽1 茶匙
- 
          細圓通心粉 或其他圓短義大利麵120 克
- 
          新鮮羅勒葉 (προαιρετικό πεδίο) 略為撕碎6 片
- 
          帕瑪森起士粉 適量6 - 18 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        11 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1202 kJ  / 
                        287 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        18 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        21 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    