義式蔬菜濃湯

義式蔬菜濃湯

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 韭蔥 切片
    120 克
  • 特級初榨橄欖油 ,需多備6茶匙盛盤用
    40 克
  • 綜合蔬菜 (如:馬鈴薯、紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、蕃茄、甜菜葉、熟豆類、南瓜),切塊
    600 克
  • 1000 克
  • 蔬菜高湯塊
    2 塊
    2 茶匙 蔬菜高湯醬
  • 1 茶匙
  • 細圓通心粉 或其他圓短義大利麵
    120 克
  • 新鮮羅勒葉 (προαιρετικό πεδίο) ,略為撕碎
    6 片
  • 帕瑪森起士粉 ,適量
    6 - 18 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 287 kcal / 1202 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 3.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων