
Συσκευές & Αξεσουάρ
義式蔬菜濃湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
洋蔥 切塊80 克
-
韭蔥 切片120 克
-
特級初榨橄欖油 ,需多備6茶匙盛盤用40 克
-
綜合蔬菜 (如:馬鈴薯、紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、蕃茄、甜菜葉、熟豆類、南瓜),切塊600 克
-
水1000 克
-
蔬菜高湯塊2 塊
-
鹽1 茶匙
-
細圓通心粉 或其他圓短義大利麵120 克
-
新鮮羅勒葉 (προαιρετικό πεδίο) ,略為撕碎6 片
-
帕瑪森起士粉 ,適量6 - 18 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
287 kcal /
1202 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
21 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν