Συσκευές & Αξεσουάρ
蘑菇濃湯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蘑菇 切塊400 克
- 
          水500 - 550 克
- 
          牛奶200 克
- 
          1 滿茶匙 蔬菜高湯醬蔬菜高湯塊1 塊
- 
          麵粉50 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          鮮奶油50 克
- 
          新鮮巴西利 只取葉子4 枝
- 
          奶油乳酪 (προαιρετικό πεδίο)40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        550 kJ  / 
                        132 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        簡單化為神奇美味
                        29 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                     
                                     
                                    