
Συσκευές & Αξεσουάρ
玉米蘿蔔排骨湯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
薑 ,切片20 克
-
排骨 (豬小排),以滾水川燙去血水、洗淨200 克
-
玉米 ,切段(約2公分)100 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切滾刀塊200 克
-
水1200 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
香菜 ,只取葉子5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
204.3 kcal /
853.9 kJ
Πρωτεΐνη
10.2 g
Λιπαρά
14.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν