 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
野菇雞湯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油10 克
- 
          薑 切片15 克
- 
          新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊200 克
- 
          帶皮帶骨雞腿肉 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水200 克
- 
          水1300 克
- 
          枸杞10 克
- 
          鹽 依個人口味調整1 茶匙
- 
          香油 (προαιρετικό πεδίο)5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        646.4 kJ  / 
                        154.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        48 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    