
Συσκευές & Αξεσουάρ
野菇雞湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊200 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 , 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水200 克
-
水1300 克
-
枸杞10 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
香油 (προαιρετικό πεδίο)5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
154.6 kcal /
646.4 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
3.1 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν