野菇雞湯

野菇雞湯

4.7 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊
    200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 , 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水
    200 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    10 克
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 香油 (προαιρετικό πεδίο)
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 154.6 kcal / 646.4 kJ
Πρωτεΐνη 8.6 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 3.1 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων