紅燒牛肉湯

紅燒牛肉湯

4.8 144 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • ,切片
    5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 15 克
  • 牛腱肉 ,去筋膜、切塊(厚約1.5公分)
    400 克
  • 醬油
    50 克
  • 辣豆瓣醬 ,依個人口味添加
    50 克
  • 冰糖
    20 克
  • 番茄 ,切塊
    100 克
  • 白蘿蔔 (προαιρετικό πεδίο) ,切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 900 克
  • ,切蔥花
    5 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 20.238 g
Θερμίδες 1478 kJ / 353 kcal
Λιπαρά 23.946 g
Φυτικές ίνες 2.535 g
Υδατάνθρακες 14.038 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων