
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒牛肉湯
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
薑 ,切片5 克
-
蒜頭20 克
-
油15 克
-
牛腱肉 ,去筋膜、切塊(厚約1.5公分)400 克
-
醬油50 克
-
辣豆瓣醬 ,依個人口味添加50 克
-
冰糖20 克
-
番茄 ,切塊100 克
-
白蘿蔔 (προαιρετικό πεδίο) ,切塊150 克
-
紅蘿蔔 ,切塊150 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
水900 克
-
蔥 ,切蔥花5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
20.238 g
Θερμίδες
1478 kJ /
353 kcal
Λιπαρά
23.946 g
Φυτικές ίνες
2.535 g
Υδατάνθρακες
14.038 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣十大人氣食譜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

簡單化為神奇美味
25 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν