 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒蔬菜湯
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油15 克
- 
          薑 切片10 克
- 
          乾月桂葉1 片
- 
          洋蔥 切塊120 克
- 
          牛番茄 切塊200 克
- 
          800 克 水蔬菜高湯800 克
- 
          冰糖粉 (προαιρετικό πεδίο)10 克
- 
          紅蘿蔔 去皮、切塊 (約3公分)120 克
- 
          高麗菜 切塊 (約3公分)100 克
- 
          西洋芹 取莖,去皮、切段(約2公分)50 克
- 
          鹽 依個人口味調整½ - 1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        1.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        483.1 kJ  / 
                        115.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.47 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        20.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    