
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒蔬菜湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
薑 ,切片10 克
-
乾月桂葉1 片
-
洋蔥 ,切塊120 克
-
牛蕃茄 ,切塊200 克
-
蔬菜高湯800 克
-
冰糖粉 (προαιρετικό πεδίο)10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切塊 (約3公分)120 克
-
高麗菜 ,切塊 (約3公分)100 克
-
西洋芹 ,取莖,去皮、切段(約2公分)50 克
-
鹽 ,依個人口味調整½ - 1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
115.5 kcal /
483.1 kJ
Πρωτεΐνη
1.7 g
Λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Φυτικές ίνες
2.47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν