Fiskur og kartöflur með tómatsalsa

Fiskur og kartöflur með tómatsalsa

5.0 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 skammtar

Υλικά

  • kartöflur cut in pieces (3-4 cm)
    800 g
  • ólífuolía plus extra for greasing
  • hvítur fiskur (roðlaus) (120-200 g each)
    6 bitar
  • salt adjust to taste
  • laukur cut in halves
    150 g
  • hvítlauksrif
    1
  • gulrætur cut in pieces
    100 g
  • ólífuolía
    30 g
  • hvítvín (προαιρετικό πεδίο)
    50 g
  • tómatar cut in pieces
    400 g
  • svartur pipar
    ½ tsk
  • salt
    1 tsk
  • vatn
    100 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 skammtur

Πρωτεΐνη 33 g
Θερμίδες 1269 kJ / 302 kcal
Λιπαρά 7 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Υδατάνθρακες 25 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων