Beetroot and avocado eggs

Beetroot and avocado eggs

4.3 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 88ωρ.
3 portions

Υλικά

  • water
    600 g
  • eggs
    6
  • beetroot cut into pieces
    100 g
  • apple cider vinegar
    110 g
  • monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
    2 tsp
  • salt to taste
    ¾ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • avocado flesh only
    1
  • sour cream
    1 tbsp
  • fresh coriander leaves only
    10 - 12 sprigs
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tbsp
  • fresh chervil leaves only, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 291 kcal / 1222.1 kJ
Πρωτεΐνη 16.7 g
Λιπαρά 21.8 g
Υδατάνθρακες 4.2 g
Φυτικές ίνες 7 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.6 g
Νάτριο 755.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων