Fondue de poireaux, moules et coques

Fondue de poireaux, moules et coques

4.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

  • de beurre
    20 g
  • de poireaux coupés en tronçons d'1 cm
    700 g
  • de vin blanc sec
    60 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    800 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    500 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de pain pour accompagner
    tranches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 232.8 kcal / 978.5 kJ
Πρωτεΐνη 18.3 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 598.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων