Pasta caprese

Pasta caprese

4.5 124 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di rucola fresca, lavata
  • 20 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
  • 200 g mozzarella di bufala scolata e a tocchetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 280.3 kcal / 1172.8 kJ
Πρωτεΐνη 17.1 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 63.9 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 698 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων