Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 113 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 250 g de riz basmati
  • 1000 g d'eau
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 200 g d'épinards frais
  • 600 g de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
  • 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 1 citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus
  • 150 g de crème fraîche épaisse

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 738.8 mg
Πρωτεΐνη 34 g
Θερμίδες 1938.3 kJ / 463 kcal
Λιπαρά 13.8 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 50.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων