Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi

Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi

3.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 porzioni

Υλικά

  • di calamari freschi (4 pezzi circa da 130 g l'uno)
    500 g
  • di Parmigiano reggiano
    20 g
  • pane raffermo
    30 g
    30 g di pangrattato
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di vino bianco
    30 g
  • di carciofi puliti a fette
    100 g
  • uovo
    1
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di acqua
    1500 g
  • limone la scorza grattugiata e il succo spremuto fresco
    ½

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 453 kcal / 1895 kJ
Πρωτεΐνη 42.9 g
Λιπαρά 24.6 g
Υδατάνθρακες 13.6 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων