Risotto alla Parmigiana

Risotto alla Parmigiana

4.7 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    1600 g
  • dadi per brodo di carne (dose per 0,5 l) sbriciolati
    2
    2 cucchiaini colmi di dado per brodo di carne
  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    80 g
  • di scalogno a metà
    60 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
    640 g
  • di vino bianco secco
    120 g
  • di sale a piacere
    2 cucchiaini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 433 kcal / 1812 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1006 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων