
Συσκευές & Αξεσουάρ
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Milch750 g
-
Muskat, gerieben2 Prisen
-
Salz1 TL
-
Polenta-Grieß250 g
-
Ei1
-
Butter50 g
Διατροφή ανά 1 Portionen
Θερμίδες
362 kcal /
1522 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wertvoll geniessen
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Wertvoll geniessen
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνReis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Pasta für Sportler
30 Min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 Min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 Min
Halloumi-Wraps
40 Min
Reibekuchen
45 Min
Bunte Gemüsepaella
45 Min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 Min
Auberginen-Chili
25 Min