
Συσκευές & Αξεσουάρ
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Milch750 g
-
Muskat, gerieben2 Prisen
-
Salz1 TL
-
Polenta-Grieß250 g
-
Ei1
-
Butter50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portionen
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1522 kJ /
362 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Wertvoll geniessen
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Wertvoll geniessen
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJulienne-Gemüse mit Basmati und süß-saurer Sauce
40 Min
Käsefondue
15 Min
Rote-Bete-Risotto mit Orangen-Fenchel-Salat
1 Std. 10 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2 Std. 50 Min
Indische Wraps
30 Min
Gegrillte Tempeh-Gemüse-Spieße mit Dip (vegan)
40 Min
Black Bean Pattie
30 Min
Pilzragout mit Fisolen
1 Std.
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min
Käsefondue (mediterran)
25 Min