
Συσκευές & Αξεσουάρ
金針香菇湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
嫩薑 切絲10 克
-
乾香菇 泡軟、切片6 朵
-
金針 泡軟、去硬蒂60 克
-
水1200 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
香油¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
4 kcal /
26 kJ
Πρωτεΐνη
0.355 g
Λιπαρά
0.078 g
Υδατάνθρακες
2.45 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν